Sinds de zomer an 2021 is lunchroom Meesterlijk aangesloten via Visit Brabant als Brabants Fietscafé.

Als fietser en als wandelaar wordt je bij lunchroom Meesterlijk met open armen ontvangen voor een heerlijk bak koffie met een lekker stuk gebakje. Liever een bourgondisch biertje met een goede lunch dan bent u ook bij ons aan het juiste adres.

Sinds kort kunt u ook bij ons terecht voor de nieuwste fiets en wandelkaarten van Brabant, ook de van Gogh fietsroute is bij ons verkrijgbaar.Ook beschikken we over zelf uitgezette wandelkaarten van de omgeving. Vraag hierna bij een van onze collega’s.

Criteria waar een Brabants Fietscafe aan moet voldoen.

  • Een hapje eten of toe aan een heerlijk biertje? Elk fietscafé heeft een menukaart en toegankelijke horeca waar jij je kunt onderdompelen in het Bourgondische Brabant.
  • Op pad met je e-bike? Laad hem gratis op bij de Brabantse Fietscafés terwijl je zelf een lekker plekje zoekt op het terras of in het café.
  • Gratis je bidon bijvullen met water of behoefte aan een sanitaire stop? Bij de Brabantse Fietscafés staat de deur voor je open.
  • Bij alle Brabantse Fietscafés is er een EHBO-set aanwezig. Ook is er een reparatiekit voor je fiets en kun je de bandjes weer oppompen met de aanwezige fietspomp.
  • Op alle locaties liggen fietskaarten klaar ter inzage. Wil je zelf ook een fietskaart aanschaffen? Bij de meeste Brabantse Fietscafés zijn de actuele fietskaarten van Brabant te koop.
  • Alle Brabantse Fietscafés zijn aangesloten bij Fietsers Welkom!, het nationale kwaliteitslabel voor fietsvriendelijke horeca & logies.