Proef Geniet Beleef

Wie zijn wij

Familie Bressers. Je kent ons misschien wel van de bakkerij. Broodhuys de Beerse Bakker. De dochter van de bakker, ons vief, droomt al bijna haar hele leven van haar eigen lunchroom. En nou is het zover! In 2019 heeft ze samen met haar partner Koen Lunchroom Meesterlijk geopend. Wij heten jullie daarom ook van harte welkom voor een lekker hapje of drankje.

Goed eten.

Want goed eten maken, dat kunnen wij als geen ander. Zo heeft de bakker nog een zoon, ons Gidion. Samen met zijn partner Manon runnen hun samen de bakkerij. Vader en Moeder helpen ook nog steeds mee want van stop is nog lang geen sprake. Een echt familie bedrijf! Samen bakken ze voor de omgeving de heerlijkste brood en banket producten. Het enigste wat u moet doen, is lekker aanschuiven.

Je bent van harte welkom!

Of u nu komt om te ontbijten, lunchen, high tea’en of gewoon voor een heerlijk drankje of een ijsje. Weet dat u altijd welkom bent. Met goed weer kunt u heerlijk genieten in ons tuin. Heerlijk de voetjes in het gras, en genieten. Bent u met veel mensen en zit u liever apart voor een speciale gelegenheid? Onze “goei” kamer is een uitstekende ruimte voor familie) feestje of borrel. ( max. 20 personen)

Kent u het nog van vroeger?

Dat zou goed kunnen. Het pand waar we nu in zitten , komt uit de 18de eeuw. Het is ooit gebouwd door de schoolmeester van de school. Zijn schooltje staat hier naast en is nu een woning. In 1925 heeft de oude hoofdonderwijzer van Roosmalen de schoolmeesterswoning gekocht. Hij had 14 kinderen, het is in dit pand altijd een drukte van jewelste geweest. Veel van zijn kinderen zijn later meester of juffrouw geworden of ze zijn in het klooster gegaan. De familie van Roosmalen heeft hier tot 2010 gewoond. Een paar jaar later heeft de Beerse Bakker het gekocht. Zijn dochter zag er wel brood in….. En nu zoveel jaren later is het dan eindelijk zover, Onze eigen lunchroom Meesterlijk!

Lunchroom Meesterlijk
- Willibrordstraat 1
- 5091CC Middelbeers - 013-7854100
- info@lunchroommeesterlijk.nl
- © 2019 - 2024 Copyright Lunchroom Meesterlijk